Címlap Balhé Gyereket ütöt...

Gyereket ütött a 35 éves hajléktalan a pécsi belvárosban, szemtanúkat keresnek!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Őrjöngő hajléktalan támadt egy tanárnőre is kisfiára a Hunyadi úton vasárnap este. A 11 éves fiú könnyebbén sérült meg, amikor oldalról arcon ütötte a hajléktalan. Az áldozat szemtanúk jelentkezését várja.

Egy, a kutyáját sétáltató férfinek sikerült feltartóztatnia azt a részeg és őrjöngő pécsi hajléktalant, aki minden előzmény nélkül

megtámadta az asszonyt és ötödikes kisfiát

a Hunyadi és a Papnövelde utca sarkán. A férfi a rendőrök kiérkezéséig még pár

arra elhaladó autót is megrugdosott.

– Próbáltunk kitérni a kötekedő férfi útjából, de utánuk jött és a 11 éves fiam arcon ütötte. Szerencsére nagyobb baja nem történt, mert a téli kabát kapucnija felfogott az ütés erejéből. Nagyon hálás lennék érte, ha jelentkeznének és tanúskodnának, hogy ilyen eset mással legalább ne fordulhasson elő – tette hozzá az asszony, aki gyerekével az estét gyermekklinikán és a rendőrségen töltötte. A kutyasétáltató férfi sikeresen visszatartotta a férfit, akit a rendőrség őrizetbe vett.

Könnyű testi sértés miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság egy 35 éves pécsi férfi ellen. Az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni – közölte lapunkkal a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.