Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Husánggal és partvisnyéllel esett egymásnak két banda szombat este Kertvárosban

Kertváros nagyot ment a hétvégén: szombaton délelőtt egy férfi fényes nappal a nyílt utcán szegezett fegyvert egy járókelő fejéhez, este pedig bandaháború alakult ki a Kodolányi János utcában. Kertváros lett az új Chicago?

A Police.hu tájékoztatása szerint egy társaság lécekkel és partvisnyéllel esett egymásnak Pécsett. A rendőrségre szeptember 12-én este fél tíz körül több bejelentés is érkezett arról, hogy Pécsett, a Kodolányi János utcában tömegverekedés van. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy

egy társaság tagjai összeszólalkoztak, majd falécekkel és egy partvisnyéllel nekiestek a társaság egyik tagjának. A bántalmazott férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben egy 28 éves sámodi és egy 41 éves pécsi férfit, valamint egy 42 éves helybéli nőt állítottak elő, a verekedéshez használt eszközöket pedig lefoglalták. A háromfős társaságot kihallgatták gyanúsítottként, ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Hirdetés

Olvasónktól úgy tudjuk, hogy négy rendőrautó is kivonult a helyszínre, ahol “nem csak pofonok csattantak”. Képeket az esetről:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Őrület: járdára hajtott a motoros, hogy kikerülje a piros lámpát

Következő sztori

A Szentlőrinc lőtt gólt, de kikapott, a PMFC rúgott gól nélkül is pontot szerzett

bool(false)