Ellák

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kibérelték a kisbuszt Pécsett, majd hazamentek Belgiumba

Befejezték a vizsgálatot a pécsi rendőrök annak a spanyol párnak az ügyében, akik az egy napra bérelt kisbusszal hazautaztak Belgiumba - írja a Police.hu.

Hirdetés

Csalás miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy spanyol állampolgárságú pár ellen, akik 2018. augusztusában egy kisbuszt béreltek az egyik pécsi autókölcsönzőtől. A 40 éves nő, valamint 42 éves élettársa a járművet egy napra bérelte ki, azonban a kisbuszt nem vitték vissza annak ellenére sem, hogy arra a bérleti idő lejártát követően telefonon többször ígéretet tettek.

A nyomozók megállapították, hogy ugyan a kisbuszt csak egy napra bérelték, azzal hazautaztak Belgiumba anélkül, hogy erről az autókölcsönzőt tájékoztatták volna. A kisbuszt egyébként azért bérelték, mert a korábban Hollandiában bérelt járművel balesetet szenvedtek, így azzal már nem tudtak tovább közlekedni. Kiderült az is, hogy a balesetben összetört járművet a holland hatóságok körözték, mert azt sem vitték vissza a bérleti idő lejáratát követően. A rendőrök mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekménnyel csaknem 7 millió forint kárt okoztak.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratok már az ügyészségen vannak.

Hirdetés

Előző sztori

Béna, de hatékony fegyvereink vannak

Következő sztori

Hajnalban már jórészt derült lesz az ég

Legutóbbiak innen: Balhé