Adalbert

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lakása és autója ablakát is betörte a dühös ex

Előállította a rendőrség azt a pécsi férfit, aki a gyanú szerint volt párja házának több ablakát téglával betörte. A hétfői veszekedés utáni támadás során a 34 éves férfi a nő autójának ablakait is összetörte, a jármű több helyen behorpadt - írta a Police.hu.

A pécsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 34 éves helyi férfit, aki augusztus 17-én délután Pécsett a Harangláb utcában összeveszett a volt párjával. A férfi ezután az árokban talált téglákkal és cserepekkel dobálni kezdte a nő házát és autóját.

Az eset során az ingatlan két ablaka betört, az autó több helyen behorpadt, megkarcolódott, valamint a jármű ablakai is betörtek. A férfit a rendőrök elfogták és előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol ellene garázdaság miatt indult nyomozás.

Hirdetés

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Kertvárosba került a PÉCS feliratos szelfipont

Következő sztori

A koronavírus társadalmi hatásait vitatják meg

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)