Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tudták megmenteni a nőt, akit férje fojtogatott

/

A Pécsi Járásbíróság 2020. június 26-án egy hónapra elrendelte L.A. gyanúsított letartóztatását emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt - adta ki közleményben a Pécsi Törvényszék.

Hirdetés

Június 24-én írtuk meg a hírt, miszerint a pécsváradi férfi fojtogatta feleségét, majd felhívta a rendőrséget, hogy beszámoljon tettéről. A férfi úgy hitte, hogy felesége meghalt, azonban a rendőrök kiérkeztével kiderült, hogy a nő még életben volt. A mentősök kiérkeztek és azonnal kórházba szállították az életveszélyes állapotban lévő nőt, azonban egy nappal később, június 25-én életétt vesztette. Megpróbálták újraéleszteni, de sajnálatos módon nem tudták megmenteni az áldozatot.

A 68 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte, azt mondta féltékenységből tette azt amit.

A bíróság szükségesnek találta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését, mivel a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, annak fokozott társadalomra veszélyességére is tekintettel megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított a büntetőeljárásban megszökne, elrejtőzne, illetőleg jelenléte az eljárási cselekményeknél másképp nem lenne biztosítható – írta meg a Pécsi Törvényszék.

A végzés végleges.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Nulladik fázisban tart Pécs városmarketingje Ruzsa Csaba szerint

Következő sztori

7 dolog amitől a falra másznak a pécsi pultosok

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)