Dalma, Izabella

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nőket szólított le és előttük önkielégített a pécsi szatír

/

Hirdetés

A Pécsi Járásbíróság május 5-én megtartott előkészítő ülésen M.L. vádlottat, mint többszörös visszaesőt 12 rendbeli – melyből 2 rendbeli folytatólagosan elkövetett – szeméremsértés vétsége miatt halmazati büntetésül 1 év 8 hó börtönre és 2 év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte. A bíróság a vádlott vonatkozásában a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kizárta.

A bíróság szerint az exhibicionizmus zavarban  szenvedő, korábban szeméremsértés vétsége miatt számos alkalommal büntetett vádlott 2018. június 4.  és 2018. november 25. közötti időben  saját nemi vágyának felkeltése és kielégítése végett éjjelente, sorozat jelleggel Pécs város számos közterületén, lakótelepén, parkolójában, egyes esetekben bokorból vagy zöldséges bódé mögül előugorva arcát csősállal eltakarva, nadrágját bokáig letolva, saját nemi szervét mutogatva önkielégítéseket végzett a helyszínen lévő nők előtt. A vádlott a nőkkel a kapcsolatot megpróbálta felvenni, őket több esetben – a külföldi diáklányokat angol nyelven is- megszólította miközben önkielégítést végzett.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Angol írásbelikkel folytatják az érettségizők a vizsgákat

Következő sztori

Felszólította Mellár Tamást az LMP, hogy segítsen ő is a pécsi ZOO-n

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)