Ő rabolta ki késsel a Petőfi utcai dohányboltot

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerda este számolt be a Pécs Aktuál a dohánybolti késes rablásról. A rendőrök a képen látható férfit keresik!

Rabolni ment este

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített. A rabló március 24-én, az esti órákban ment be a Petőfi utcai dohányboltba – késsel a kezében. Miután kirabolta a trafikot, azonnal elmenekült a helyszínről. Az eset során senki sem sérült meg – írta a Police.hu.

Sikerült személyleírást adni

A rendőrség információi szerint az elkövető egy 25-30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas férfi. Testalkata vékony, haja rövid, arca keskeny. A rablás során maszkot, világosszürke és világoskék kockás mintájú kapucnis pulóvert, valamint világos színű nadrágot viselt és kesztyűt. 

Látott valamit?

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Előző sztori

NYITÁS: 2,5 millió beoltott után nyitnak az iskolák, a boltokról pénteken döntenek

Következő sztori

Lekérdezhetjük, hogyan áll az oltási regisztrációnk

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1