Krisztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pincéket és üzleteket öntött el a víz Pécs belvárosában

/

Csütörtök délután irdatlan mennyiségű csapadék hullott Pécsen, amikor a várost telibe találta egy cella. A hirtelen felhőszakadás egy az egyben folyóvá változtatta a Király utcát, a víz pedig betört az üzletekbe, pincékbe. Nem ez az első eset a belvárosban, hogy ilyen történik, a helyi lakosok és bérlők régóta könyörögnek megoldásért, mindeddig eredménytelenül.

Hirdetés

A meghökkentő képsorokat olvasónk készítette csütörtök délután, amikor hirtelen nagy mennyiségű eső esett Pécs területén. Az egyértelműen látszik, hogy Pécs főutcája egy viszonylag mély folyóvá avanzsált a viharban.

Olvasónk szerint a főutca vízelvezetése azóta problémás, amióta megemelték a Király utca, és a Lyceum utca kereszteződését, még az EKF átépítések idején. Ahogy a videókon is látszik, a csatornarendszer nem képes elvezetni a hatalmas mennyiségű esővizet.

A Király utcai folyó…

Az ügyben megkerestük az érintett lakókat és üzlettulajdonosokat is, de későbbre ígértek nyilatkozatot.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Felmondott az Index szerkesztőségének vezetése és hatvannál több munkatárs

Következő sztori

Az első osztályra hajtanak a kozármislenyi lányok

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)