Címlap Balhé Tömegbunyó vo...

Tömegbunyó volt a benzinkúton

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Legalább húsz ember verekedett össze egy szolnoki benzinkúton, két embert is a földön rugdostak és ütöttek addig, amíg a rendőrök kiértek a helyszínre.

A Tények riportja szerint a verekedést kezdeményezők azért kezdtek balhézni, mert a másik társaság megkérte őket, hogy álljanak el kocsijaikkal, mert nem tudják tőlük elhagyni a benzinkutat. Az egyik megtámadott rokona így nyilatkozott az incidensről:

Teljesen normális hangon kérték őket, hogy álljanak félre. Erre szó szót követett, hogy ők nem mennek arrébb. Az unokatestvérem is odaszólt, hogy nem kéne így beszélniük, csak megkértelek titeket, hogy álljatok félre. Erre az egyik srác odament és megütötte

– mondta.

A megtámadott fiatalember felhívta az édesapját, aki a segítségére sietett. A tömegverekedés akkor robbant ki, amikor a férfi kiért a helyszínre.

A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz az ügyben, tudta meg a Tények. Íme a verekedésről készült videó: