Címlap Balhé Tömeges kitil...

Tömeges kitiltás történt Péterffy Attila közösségi oldaláról, vagy máshol van a hiba?

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Többen is arra panaszkodnak, kitiltották őket a pécsi polgármester Facebook oldaláról, nem is látják azt. Rákérdeztünk!

Sokan arra panaszkodnak a különféle közösségi felületeken, hogy hirtelen kitiltották őket a pécsi polgármester Facebook oldaláról, nem látják és még kommentelni sem tudnak.

Lapunk számos ilyen jelzést kapott; sőt bennünket is érintett az ügy, akadt olyan kolléga, aki nem tudta elérni, és nem is látta még a keresőben sem Péterffy Attila oldalát.

Az önkormányzatnál történt érdeklődésünkre megtudtuk, hogy a polgármesteri oldalt működtető adminok

nem tiltottak ki senkit, hanem vélhetően a közösségi oldalnál lépett fel valamilyen hiba

– közölte a sajtóreferens.

Erre utal az is, hogy Péterffy Attila percekkel ezelőtt kitett a jelenségről egy posztot:

Több észrevételt is kaptam ma azzal kapcsolatban, hogy a Facebook legutóbbi frissítése miatt az oldalam több követőm számára elérhetetlenné vált. Elnézést kérek a rajtam kívülálló hibáért. Kérem, hogy ha tudomására jut, hogy ismerősei közül valaki nem éri el Facebook-oldalamat, akkor azt jelezze nekem Messenger-üzenetben, vagy az [email protected] email címen. Köszönöm a megértést és a segítséget!

Cikkünk megjelenése után volt olyan olvasónk, aki szerint az önkormányzati lap közösségi oldalán viszont tényleg elindultak a kitiltások: