Címlap Balhé Túltolta a Tü...

Túltolta a Tüke buszos sofőr, az utasnak volt igaza!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lemerült az elektromos rollere, ezért szállt buszra az a férfi, aki miatt pénteken balhé tört ki a 28Y számú buszon a Búza téren. A Tüke Busz jogásza végül felvilágosította a sofőrt, hogy tévedett és az utasnak van igaza, ezért el kell, hogy vigye. Az elektromos busz sofőrje a roller akkumulátorának tűzveszélyessége miatt aggódott, nem kellett volna.

Több mint 2600 hozzászólás érkezett korábbi cikkünkhöz, a rolleres utas sem tartotta magában véleményét. Így derült ki, hogy pontosan mi történt a 28Y számú buszon a Búza téri megállóban. Amint azt megírtuk, a busz csaknem fél órát várt a megállóban, mert a sofőr nem akarta elszállítani azt az utast, aki rollerjével együtt szeretett volna utazni. A balhét a kihívott rendőrökkel sikerült elcsitítani, akik a Tüke Busz jogászával együtt megoldották a problémát. Az utas sajnálja a történteket, és arra biztat mindenki, hogy álljanak ki jogaikért!