Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb pécsi iskolában találtak koronavírusos beteget

/

A Pécs Aktuál információi szerint hétfőn a Deák Ferenc Gimnáziumból értesítették a szülőket, hogy vigyék haza a gyerekeket, mert az egyik tanárnál pozitív lett a teszt. 

 

 

A PTE egyik gyakorló iskolájában, az Őz utcai Deákban kellett hazavinni a gyerekeket, mert az egyik tanárnál pozitív lett a teszt.

A Pécs Aktuál olvasója értesítette a szerkesztőségünket, hogy gyermekéért el kell mennie, mert érintkezhetett azzal a tanárral, akit most hatósági karantén alá helyeztek.

FRISSÍTVE A Pécsi Tudományegyetem hivatalos közleménye:

Szeptember 13-án, vasárnap este a PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Deák Ferenc Gimnáziuma és Általános Iskolája egyik pedagógusának pozitív eredményt hozott a koronavírus tesztje. Ő már a múlt héten nem volt iskolában, szeptember 5. óta táppénzen van.

Hirdetés

A járási népegészségügyi osztály tisztiorvosának közreműködésével azt a hét osztályt, akikkel szeptember 3-án és 4-én még volt órája, hazabocsátotta ma reggel az iskola.

Természetesen amíg a szülők nem tudnak értük jönni, felügyeletet biztosít a diákok számára az intézmény. Az osztályok és az érintett tanárral kontaktált

további öt pedagógus egy hétre járványügyi megfigyelés alá kerülnek,

és ez alatt az idő alatt digitális oktatást rendelnek el számukra.

Az intézmény a köznevelési intézmények számára kiadott eljárásrend szerint azonnal megtette a szükséges lépéseket, az iskolában folyamatos a fertőtlenítés.

Hét osztály érintett

Úgy tudjuk, hét osztály érintett, de a többieknek folytatódott az oktatás az intézményben. Lapunk információja szerint a koronavírussal fertőzött tanár már előző héten nem érezte jól magát és nem is volt az iskolában.

Múlt héten is történt hasonló

Előző héten a Babitsban egy 12-es diáknál mutatták ki a koronavírust. Ott az érintett osztályt és a tanári karból pár tanárt küldtek haza.

(Kiemelt képünk forrása: Pannon Televízió)

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

844 újabb fertőzött, Baranyában 13 új beteg

Frissítés
Következő sztori

Milliókat költ a pécsi polgármester a közösségi oldalára

bool(false)