Vég(r)e: elkapták a pécsi trafikrablót!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amint arról beszámoltunk, egy férfi nemrég egy késsel a kezében követelte a bevételt az egyik pécsi dohányboltban, majd miután megkapta a pénzt, elmenekült.

Amint arról hírt adtunk, egy férfi március 24-én 18 óra 40 perc körül Pécsen, a Petőfi utcában bement egy dohányboltba, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

Így került rendőrkézre

A rendőrök a rablásnál használt kést, valamint az elkövető felsőruházatát a helyszín közelében egy kukában megtalálták, és lefoglalták. Beazonosítását követően a rendőrök április 10-én este a lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves tamási férfit. Előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként.

Még több rabláson törte a fejét

A lakásban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók egy tetőtéri szoba falán több olyan kézzel írt papírlapot is találtak, amelyek tartalma egyértelműen arra utalt, hogy a férfi Pécs területén további bűncselekményeket akart elkövetni. 

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Előző sztori

Lezúztak egy bérelt lakókocsit Pécsen

Következő sztori

Tudtad? A drogbandák a járvány legnagyobb nyertesei!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1