Lőrinc

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A baranyai gazdaság felpörgetése a cél a következő hét évben

/

A Baranya Megyei Önkormányzat elnöke Őri László megbeszélést folytatott csütörtökön Gulyás Gergely miniszter úrral Baranya megye gazdasági fejlesztését érintő kérdésekben. 

Hirdetés

A Baranya Megyei Önkormányzat közleménye szerint Őri László megbeszélést folytatott Gulyás Gergely miniszterrel Baranya megye gazdasági fejlesztését érintő kérdésekben – tudatta közleményben a megyei önkormányzat.

Mint írjak, a megbeszélés célja, hogy a következő hét éves uniós költségvetési ciklusban minél több pénzügyi forrást kaphassanak a megye települései a fejlesztésekre.

– A térség jelenlegi gazdasági helyzetében minden fejlesztésre fordítható forint számít. Ezért az a célunk, hogy a következő években minél több területfejlesztési forrás álljon a baranyai falvak, nagyközségek, városok rendelkezésére.

Azt kértem Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter úrtól, hogy a kormány támogassa gazdaságfejlesztési célkitűzéseinket annak érdekében, hogy a megyében több munkalehetőség, jobb életszínvonal legyen a vidéki kistelepüléseken és azért is, hogy Baranya kedvező célponttá váljon a régióban befektetni kívánó gazdasági szereplők számára

– közölte a közlemény szerint Őri László a megbeszélést követően.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Jog mögé bújtatott politikai boszorkányüldözés folyik Pécsett?

Következő sztori

Repülőkkel kötné össze a magyar nagyvárosokat a kormány!

Legutóbbiak innen: Baranya

bool(false)