A horrorkaraván után szabadon: szétrobbant gumival vitte tovább nehéz rakományát Pellérden

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A magyar utakon sok furcsa dolgot látni, a horrorkaravánoktól kezdve az autópályán szembe haladó sofőrökig volt már szinte minden. Ezúttal Pellérden sikerült olvasónknak rögzíteni a szürreális valóságot. Egy platót húzó traktor, szinte mindennemű rögzítés nélkül vitte úgy a mezőgazdasági - nehézfémből készült - alkatrészt, hogy közben jobb hátsó kereke szétrobbant a defekttől. A nem mindennapi látványt Pénteken sikerült rögzíteni, mutatjuk a videót:

Fel-alá döcögött az úton a plató és annak rakománya

Olvasónk – aki nem szerette volna, hogy nevét közöljük – elmondta, hogy Aranyosgadány felől kanyarodtak ki Pellérdre, amikor a traktor és rakománya mögé soroltak be. Látták, hogy defektes volt a jobb hátsó kereke a platónak, viszont nem friss sérülésről volt szó. Mielőtt elindították a videót, akkor szakadt ki egy nagyobb darab a gumiból. Maga a jármű szállítmánya pedig úgy ugrált az úton, mintha dobálták volna.

A felvétel önmagáért beszél. Hiába tűnik komikusnak a szelvény döcögése, nettó életveszély ez hat keréken. Hogy miért közlekedik valaki ilyen felelőtlenül és meggondolatlanul, illetve hogy mi lett a szállítmány és az úton guruló életveszély sorsa, az nem derült ki.

Előző sztori

10 625 új fertőzött, 1273-an vannak lélegeztetőgépen

Következő sztori

Egyszülős családok! Nektek is jár adókedvezmény és támogatás

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1