Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Balogh Miklós Alsószentmárton új polgármestere

/

Balogh Miklós (független) nyerte a vasárnap rendezett időközi polgármester-választást a Baranya megyei Alsószentmártonban  - tájékoztatta a helyi választási iroda jogi helyettese az MTI-t.

A négy független jelölt közül Balogh Miklós 315, Petrovics Tibor 279, Gligulics Olivér 68, míg Acél Péter 21 szavazatot kapott – közölte Ottó Krisztián Ottó, hozzátéve: a 824 választásra jogosult közül 697-en voksoltak, 16 választó érvénytelenül szavazott.

A Dráva közelében fekvő ormánsági településen azért volt szükség az időközi választásra, mert a község tavaly októberben megválasztott független polgármestere, Budai László februárban lemondott tisztségéről.

Hirdetés

Eredetileg június 7-re tűzték ki a voksolás időpontját, de a koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló törvény rendelkezései miatt az időközi választás akkor elmaradt.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

A Szentlőrinc lőtt gólt, de kikapott, a PMFC rúgott gól nélkül is pontot szerzett

Következő sztori

Változott az ügyfélfogadás a Pécsi Köztemető személyes ügyfélszolgálatán

Legutóbbiak innen: Baranya

bool(false)