Címlap Baranya Ünnepi ebédet...

Ünnepi ebédet kaptak a mentősök és háziorvosok Baranyában

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meleg ebédet kapnak Baranya megyében az ügyelő háziorvosok és a mentőszolgálat munkatársai a Baranya Megyei Önkormányzat jóvoltából.

– A Baranya Megyei Önkormányzat az ünnepek alatt 550 adag meleg ebédet biztosít a megyében a karácsonykor és szilveszterkor is szolgálatot teljesítő mentősöknek és háziorvosoknak – ezt Őri László, az önkormányzat elnöke jelentette be szerdán.

Idén több mint 10 helyen lesz háziorvosi ügyelet az ünnepek ideje alatt, több mint 40 dolgozóval. Ők és a mentősök egyebek mellett halászlét, pulykát és süteményt is kapnak a Baranya Megyei Önkormányzat jóvoltából.

Kővári János focilabdával lepte meg Gergőt

– Gergővel nemrég egy rajzot készített egy rajzpályázatra, amit egy idősotthonban élő időseknek küldtek el. A rajz amit a kezében tart tele van örömmel, akárcsak az idősek szíve, akik látták a rajzot. A mi angyalunk úgy látta Gergő pedig egy focilabdának örülne. Nem is tévedett – írta Kővári a közösségi oldalán.