Bikal: köszöntötték az egymilliomodik látogatót az élménybirtokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Évente százezer látogatót vonz a Bikali Élménybirtok. Hétvégén pedig köszöntötték az egymilliomodik vendéget, akit egy háromnapos, wellness hétvégével lepett meg a tulajdonos.

– Kárászon szálltunk meg, ahol a helyiek ajánlották a Bikali Élménybirtokot. Nyitásra érkeztünk. Ekkor derült ki, hogy mi vagyunk az egymilliomodikak – mondta a fővárosból érkezett pár.

Tíz év alatt érték el az álmot

– Amikor megnyitottunk, akkor az ország első tematikus parkja volt a Bikali Élménybirtok. Valljuk be, ebben a hatszáz lelkes faluban ez egy merész vállalkozásnak számított, de mi bíztunk benne – nyilatkozta Kollár László, a Bikali Élménybirtok tulajdonosa.

Évente 100 ezer látogató érkezik a birtokra

– Ez egy háromgenerációs szolgáltatást nyújtó, tematikus park elhelyezve egy történelmi háttérbe. Itt a kézműveseken keresztül a lovas előadásokig minden van – mondta Kollár László.

Már augusztus 20-ra készülnek

– Hat éve indítottunk el egy folyamatot, amiben igyekszünk bemutatni, mi miként ünnepeljük augusztus 20-át. Erre az előadásra több százan kíváncsiak és ahogy szoktam nézni a vendégeink arcát, a hatás sem szokott elmaradni – tette hozzá Kollár László.

Előző sztori

Merkely: a második-harmadik hullámhoz hasonló már nem lesz

Következő sztori

Hihetetlen: a kormányközeli Nézőpont szerint Karácsony gyenge!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1