Címlap Baranya Íme a friss B...

Íme a friss Baranya megyei Prima Díjasok listája!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Baranya Megyei Szervezete idén Siklóson rendezte meg a 14. Baranya Megyei Prima Díjátadó gálát. A Várban megtartott eseményen a megyei Prima Díjak mellett átadták az Év Vállalkozója elismeréseket is, és megemlékeztek Demján Sándorról, a VOSZ elhunyt alapítójáról, elnökéről is.

A díjátadó gálán – az egyébként nemrégiben 5 évre újraválasztott – Baranya megyei elnök köszöntőjében többek között elmondta, a pandémia súlyos károkat okozott a hazai vállalkozásoknál, különösen a vendéglátás és turisztika területén. Horváth László megemlékezett a három éve elhunyt Demján Sándorra, majd méltatta a díjazottakat. Egyúttal bejelentette, 2022-ben a Baranya Megyei Prima Díj már 15 éves lesz, így terveik szerint a díjátadó gálát a megyeszékhelyen szeretnék megrendezni.

Idén is hárman részesültek Prima Díjban:
– Moravetz Levente színész-rendező-producer
– Bartusz-Dobosi László író, oktató, valamint
– Szentgyörgyváry Péter, jelenleg többek között a Sklósi Vár várkapitánya.

A már hagyományosan átadott Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat pedig idén a LAFARGE Cement Magyarország Kft.-nek ítélte oda a VOSZ Baranya Megyei Szervezete.

Év Vállalkozója Díjjal ismerték el Dr. Zoric Ildikó ügyvédet, Piry Róbertet, a P-R Útépítő Kft. ügyvezető-tulajdonosát, Kerner Lőrincet, a Dráva-Kavics és Beton Kft. ügyvezető-résztulajdonosát, valamint Karsai Dánielt, az EU-Winner Consulting Kft. ügyvezető-tulajdonosát.

(VOSZ)