Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár az időjárás nem lesz annyira kegyes hozzánk, programokban nem lesz hiány Pécsett és a környéken. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük az érdekesebbeket. Érdemes lemozogni a sonkát és tojást!

Nagypénteki oldtimer-kiállítás és börze

Ismét lesz jármű-szépségverseny, szerveznek ügyességi szlalomversenyt és nem utolsósorban az őszi nagy érdeklődésre való tekintettel ismét lehet utazni az emeletes busszal! Az eseményről bővebben ITT olvashatsz!

I. Bográcsos ételek és házisütik fesztiválja Orfűn

Isteni ízekkel, bográcsos ételekkel, sokféle házi süteménnyel és családi programokkal várnak gyerekeket és felnőtteket a Mecsek Házánál Orfűn. Lesz jógázás, kineziológiai foglalkozás, forrástúra, exkluzív barlangbejárás, pálinka-kóstolás, kézművesvásár. Kipróbálhatsz több-féle asztali társasjátékot, megmérettetheted magad a rekeszépítő versenyen, este izgalmas előadást hallgathatsz a denevérekről, melyet terepi megfigyelés követ. Bővebben az eseményről ITT olvashatsz!

Vár a Zsolnay Kulturális Negyed!

A húsvét mind a négy napján nyitva lesz a Zsolnay Kulturális Negyed, az Ókeresztény Mauzóleum és a Középkori Egyetem is. Április 8-9-10-én tematikus tárlatvezetések is lesznek, így például korhű ruhába öltözött idegenvezetők tartják az Időutazás a Zsolnay-család egykori lakóházában című sétát. Április 10-én 10 órától tojáskereső detektívjáték, koncertek, kézműves foglalkozások és mesejáték is várja a családokat a kultnegyed egész napos, ingyenes húsvéti programján.

Légvárvilág Kozármislenyben

Nagypénteken a Sportcsarnok küzdőterén számos légvár, óriáscsúszdák, csúszdás ugráló, gyereksarok a piciknek, óriási focipálya, dühöngő, légvárak, akadálypályás csúszda, lufihajtogatás, arcfestés, kézműves foglalkozás 1-12 éves korig. Bővebben ITT!

Fuss kékben és lásd a világot autista szemmel!

Április 8-án, szombaton futásoddal a Pécsett működő autistákat segítő szervezetek működését támogatod. Bővebben az eseményről ITT!

Aktuális programokról az IRÁNY PÉCS oldalán is olvashatsz vagy keresd fel személyesen az irodát a Széchenyi tér 1. sz. alatt!

Telefonszám +36 72 213 315, Email [email protected] Web www.iranypecs.hu

NYITVA TARTÁS

hétfő:09:00 – 17:00
kedd:09:00 – 17:00
szerda:09:00 – 17:00
csütörtök:09:00 – 17:00
péntek:09:00 – 17:00
szombat:09:00 – 14:00
vasárnap:zárva