Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elhozták az exkluzivitást Pécsre! VIP-szobával és egyedi felszolgálással rukkoltak elő az Irgalmasok utcájában található, The Secret Bar névre keresztelt helyen. A város új szórakozóhelye szerdától várja a bulizni vágyókat. (X)

– Több évig állt üresen ez a hely. Az üzlettársammal épp egy átmulatott éjszaka kellős közepén sétáltunk el mellette, majd pár hét múlva megszereztük a helyet. Igaz, hónapokat dolgoztunk, mire mindent felújítottunk, de végre megnyitottunk – kezdi Orosz Bálint, aki ha nem a bárban van, akkor generálkivitelezőként dolgozik. A 20-as éveinek végét járó apára és üzlettársára először elég furán néztek, miért vette a nyakába ezt a terhet, de a céljuk elég világos:

olyan exkluzív bárt akartak, amilyen Pécsett még nincs!

– Az egyik legegyedibb az italok felszolgálásának módja. Itt egy hatalmas, jéggel teli „hajóban”, tűzijátékkal megvilágítva is kérhetik a kedvencüket a vendégek – mondta Orosz Bálint.

Népszerű a különterem, ahol lány- és legénybúcsút, valamint szülinapot is lehet tartani

– Korábban volt egy pici raktárhelyiség a szórakozóhelyen, amit mi olyan világítással, hangfallal és szigeteléssel láttunk el, ami alkalmassá teszi, hogy külön rendezvényteremként funkcionáljon. Ez azt jelenti, hogy 10-15 fős társaság is kibérelheti és el tud vonulni egy-egy buli forgatagától. Születésnapra, névnapra, de akár lány- és legénybúcsúkra, de még céges bulikra is ajánljuk – vezet körbe a hely tulaja.

A különterem

Az egész bár a tied lehet!

A The Secret Barban nemcsak a különtermet, hanem a 100 fős egységet, azaz az egész szórakozóhelyet ki lehet bérelni.

Szerdától szombatig nyitva

A bárban minden péntek és szombat este DJ keveri a zenét. Olyanok, akikkel nem találkozni máshol a pécsi éjszakában. A The Secret Bar délután 18 órakor nyit, szerdán és csütörtökön éjjel 2-ig, míg hétvégén 5 óráig tart nyitva. A belépés ingyenes. (X)

Bővebben a helyről és a programokról ITT OLVASHATSZ!