Címlap Baranya Megszépült Ko...
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rekreációs időtöltésre alkalmas többfunkciós közösségi hellyé alakították a komlói 48-as teret egy közelmúltban befejeződött beruházás keretében.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán elnyert 124 millió forintos támogatással zajló beruházás keretében a 48-as teret és az azzal szomszédos Közösségek Háza közvetlen környezetét is újragondolta a városvezetés.

A fejlesztéssel a közösség igényeihez illeszkedő, több generáció számára alkalmas, megfelelő nagyságú és adottságú zöldfelületet, illetve nyílt közösségi teret alakítottak ki az infrastrukturális fejlesztések megvalósításával.

Megépült egy rekortán burkolattal ellátott, modern és gazdagon felszerelt játszótér, egy ugyanilyen borítású kosárlabdapálya, új parkolók, járdák és bekötőutak jöttek létre, utcabútorokat helyeztek ki, térfigyelő kamerarendszert helyeztek üzembe és korszerűsítették a téren a közvilágítási rendszert is