Címlap Balhé Menekülni kez...

Menekülni kezdett az intézkedés elől a mohácsi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nekiment egy autónak, és kábítószergyanús anyagot is találtak a menekülő férfinál Mohácson - olvasható a Police.hu oldalán.

Egy autóval közlekedő 37 éves helyi férfit akartak igazoltatni a rendőrök október 5-én este Mohácson, a Rét utcánál, azonban a férfi nem állt meg a rendőri jelzés ellenére. A helyi járőrök követni kezdték az autóst, aki pár perccel később Mohácson, a Szepessy térnél belehajtott egy parkoló autóba. Ezt követően kiugrott az autóból és futásnak eredt. A rendőrök a Pécsi úton kapták el az elkövetőt, kiderült, hogy el volt tiltva a vezetéstől.

A hátrahagyott autóban az átvizsgáláskor kábítószergyanús anyagot találtak. A férfival szemben alkalmazott drogteszt pozitív jelzést adott. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene a kocsiban talált kábítószer gyanús anyagok miatt kábítószer birtoklás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság, az egyéb szabálysértések miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek.