Címlap Baranya Gázfröccsös s...

Gázfröccsös szombat! Motorosok zárják a szezont Pécsett

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A járvány miatt ugyan a szezonnyitó gurulás elmaradt idén, de ez nem jelenti azt, hogy a szezont ne tudnák elbúcsúztatni idén az aszfalt lovagok. Október 10-én, szombaton délelőtt az Expo Centerben gyülekeznek a mocisok, majd robognak is tovább a városba. Megközelítőleg 1200 motoros csatlakozhat a szezonzáráshoz. A rendezvény ingyenes.

Idén is a megszokott útvonalon haladnak majd a motoros barátaink, a kapunyitást követően pontban 12:00-kor indul meg a menet rendőri felvezetéssel. Ezután a motorosok a Tüzér utca felé veszik az irányt, majd a 6-os úton végig az Árkádnál kanyarodnak a Széchenyi tér irányába.

Egy órát fognak eltölteni a téren a motorosok, ezidő tájt meglehet csodálni az acél paripákat. Délután 13:00-kor ismét motorra ülnek és egészen villányi rendezvénytérig meg sem állnak majd. A téren lesz lehetőség egy közös ebédre.

Aki szeretne barangolni Villány és környékén, azoknak a szervezők tudnak ajánlani több túraútvonalat is. Az eseményt az alábbi linken tekinthetik meg.

Az Expo Centernél külön lesz lehetőség véradásra is.

Kiemelt képünk a sportmotor.hu oldaláról származik.