Móric

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megújult a Veress Endre utcai rendelő, 358 milliót költöttek rá

/

Még 2018-ban, az előző városvezetés indította el és nyert meg a „Veress Endre utcai rendelő energetikai felújítása” című pályázatot. Most fejeződött be a program. 

A kivitelezésért az RPSC Holding Kft. volt felelős, a munkálatokat pedig 2019 őszén kezdték el. Maga az épület homlokzatának felületén 14 cm, a lapostetőre pedig 24 cm vastagságú kőzetgyapot hőszigetelés került és megújult a villámvédelmi rendszer, illetve a tetőn lévő vízszigetelés is.

Összesen 348 új és korszerű nyílászárót cseréltek, és a rendelőintézet energetikai korszerűsítése is megtörtént. Nem csupán lámpatesteket, de az ehhez tartozó vezetékeket is kicserélték.

Összesen:

  • 757 új LED lámpával
  • 80 db kijáratmutatóval
  • és 126 antipánik-lámpatesttel bővült a rendelő.

Az új városvezetés úgy döntött, hogy a kivitelezési szerződésben opciós tételként szereplő napelem rendszert és komplett tűzjelző rendszer kiépítését is megrendelik.

A kivitelezés teljes költsége 358.362.194 Ft+ÁFA összeget tett ki, melyből az Önkormányzat által biztosított önerő 42.232.194 Ft+ÁFA.

Pécs Megyei Jogú Város előírása és kérése szerint a kivitelező a munkálatokat végig úgy hajtotta végre, hogy a rendelőintézetben a járóbeteg ellátás zavartalanul tudott működni.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

A levegőből is figyelik a megye parlagfű-fertőzöttségét

Következő sztori

Most a fiatalokat kapja el a koronavírus: a betegek átlagéletkora 26 év

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)