Emese, Sarolta

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Müller Cecília: A szabadabb mozgás ellenére nem lehet majd fellélegezni!

Hirdetés

A koronavírus-járvány még nem zajlott le, egyelőre nem lehet fellélegezni – hangsúlyozta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília azt mondta, hogy a védekezés második szakaszába lépett Magyarország. Az egészségügy felkészült a fertőzöttek ellátására, akik száma növekedhet – tette hozzá, megjegyezve: továbbra is főleg az időseket féltik.

Az új intézkedések szabadabb mozgást tesznek lehetővé, ennek hatását fokozottan figyelik majd – jelentette ki. Az országos tisztifőorvos közölte, hogy a fertőzöttek 62, az elhunytak 63 százaléka fővárosi vagy Pest megyei.

Müller Cecília arról is beszélt, hogy anyák napja alkalmából kis leleményességgel lehet olyan videókat készíteni, amelyek örömet szereznek.

Hirdetés

Előző sztori

Anyák napjára tekintettel kinyithatnak a virágboltok a hosszú hétvégén

Következő sztori

Mellár Tamást zavarja, hogy szakmai véleményét csak a szakma hallgatja majd

Legutóbbiak innen: Egészség