Címlap Egészség Takonnyal, bu...

Takonnyal, bugyi nélkül, dús fanszőrzettel a vírus ellen: Papp Lajos meglepő tanácsai!

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hónalj kutya, dús szőrzet, orrszívás és takony-nyelés. Egyebek mellett ezeket javasolja a vírus-fertőzés megelőzésére Dr. Papp Lajos pécsi szívsebész. A már-már guruként tisztelt professzor egy órás videójában számos meglepő egészségügyi tanácsot fogalmaz meg, ezek közül válogattuk ki a számunkra legextrémebbeket.

Az idősebb olvasóknak nem kell bemutatni Papp Lajos pécsi szívsebész-professzort. A fiatalabbak kedvéért azonban érdemes megemlíteni, hogy a világhírű professzor már jó ideje visszavonult a műtőasztaltól, ám a gyógyítást nem adta fel, csak most inkább a lelkeket ápolja – különféle meghívásoknak, nyilvános szerepléseknek eleget téve. Egyes körökben szinte guruként tisztelik Magyarországon, népszerűsége még mindig töretlen ezekben az „alternatív” csoportokban.

Papp professzort megmozgatta az új koronavírus is, és adott néhány izgalmas tippet arról, hogyan érdemes küzdeni a vírus-fertőzések ellen. Valamivel több, mint egyórás videó-üzenetben fejtette ki a javaslatait, mi most ezekből szedegettük ki a számunka legextrémebb tippeket. Ezeket pár másodperces videókban mutatjuk meg, de természetesen a teljes videót is érdemes megnézni a cikk végén.

Következzenek tehát a jó tanácsok röviden:

Az intim részek borotválását függesszék fel a nők

Sütiket mindenki lakatolja le

Az emberi testnek illata van – Tilos a dezodor

Nem kell pizsama vagy hálóing

Napi 30, 40 lötybölés és nem kenegetés

Pénisz-mosás helyesen és az ecetes vízben ücsörgés – lötyböléssel

Fenékmosás homokkal – kicsit kellemetlen

Maszk intim betéttel, avagy a magyarok zsenialitása

Kávézni azért szabad?

Ne most szokjon le a cigiről

A hajszárító lesz a legjobb barát: törölközni is vele kell

Felejtse el a kádat, örökre tilos

A takony lenyelés jó

A beszangás miatti reggeli szeánsz fontossága

( Beszangás = fingás közbeni véletlen, akaratlan besz.rást jelent)

Nem tudni, ki az ellenség

Teljes film

Fontos megjegyzés

A rövid, kivágott videó-részletek a figyelem felkeltését célozzák, a professzor minden esetben elmagyarázza a miérteket és az egyes javaslatok mögötti tudományos okokat is. Javasoljuk, hogy nézzék meg a teljes filmet!