Tánccal kívánnak reményteli húsvétot a kórházi dolgozók!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 nap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy magyar gyermekkórház is részt vett a „Jerusalema” táncos kihívás teljesítésében - vette észre a Telex.

“Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz… Neked, aki gyermeket nevelsz… Neked, aki kimerülésig elfáradtál… Neked, aki már nem tudsz mosolyogni… Neked, aki gyászolsz… Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt… Csatlakoztunk kórházunkkal a Jerusalema táncos kihíváshoz, amellyel egyetlen célunk van: reményt adni Nektek, magunknak! A legnehezebb pillanatokban is… Reményteli húsvétot kívánunk Neked a Bethesda Gyermekkórház munkatársai nevében!” – szólt az üzenet a videóhoz.

Aki még nem hallott volna róla, a kihívás 2020 elején indult, miután Afrikában több országban is korlátozásokat vezettek be, egy baráti társaság pedig videót készített róla, ahogy a dél-afrikai Jerusalema című, zulu nyelven énekelt számra táncolnak. A dal, és a hozzá tartozó lépegetős, ugrálós tánc célja az, hogy koronavírus miatt elgyötört emberek kicsit felviduljanak, reményt kapjanak.

Hirdetés
Előző sztori

Napos idő várható, majd gomolyfelhők képződnek

Következő sztori

Már több mint 22 ezren kapták el a fertőzést Baranyában

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1