Domonkos, Dominika

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Tűző napon kellett a betegeknek várakozniuk a Lánc utcai rendelő előtt

Egy pécsi ápoló készítette a felvételt, amin hosszú sor áll a tűző napon, a Lánc utcai rendelőintézet előtt. A hölgy időpontra érkezett, mégis hosszasan kellett várakoznia csütörtök délelőtt a hőségben.

Hirdetés

Lánc utca, rendelőintézet! Hiába vagy rosszul hiába van időpontod pusztulj meg a tűző napon!! FELHÁBORÍTÓ!!!

– szól a poszt szövege, amelyet csütörtök délutánra több mint nyolcszázan megosztottak. A képet készítő betegtől megtudtuk, hogy annak ellenére, hogy időpontra érkezett, sokat kellett várakoznia, ahogy a többi sorban állónak is: közel fél órát.

A SzabadPécsnek az esetre reagálva nyilatkozott a pécsi önkormányzat. Magyarázatként azt mondták, hogy a rendelő nyilvánvalóan nem ilyen helyzetekre lett kialakítva, de intézkedtek már, és hétfőtől biztosítanak a Lánc utca előtti területen valamilyen ideiglenes árnyékolási lehetőséget.

A részleges felújítás alatt álló rendelőben a járványügyi szabályok szerint kell eljárniuk, vagyis a betegeket egyesével, lázmérés és egy teszt kitöltése után engedhetik csak be az épületbe, akiknek a többsége egyébként is időpontra érkezik.

Így több, mint 400 várakozó van reggelente és a délelőtti órákban.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

A kormány emelné a postások fizetését

Következő sztori

Új eljárás indulhat a felmentett Szeviép vezetők ügyében

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)