Címlap Egyetem Ismét tavaszi...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Április 9-én, kedden immáron tizedik alkalommal rendeznek tavaszi koncertet a PTE Általános Orvostudományi Kar dr. Romhányi György aulájában, ahol az orvos- és gyógyszerészkar oktatói, hallgatói és munkatársai mutatják meg zenés és táncos tehetségüket.

A gazdag hagyományokkal bíró tavaszi koncertet 2011 óta rendezik meg évről évre a pécsi orvosin, és a szintén tradicionális adventi koncerttel együtt nagy népszerűségnek örvend. Célja, akárcsak év végi párjának, hogy a kar hallgatói, oktatói és munkatársi szélesebb körben örvendeztethessenek meg minden zenekedvelőt. Ugyan a pandémia miatt a 2020-as és a 2021-es koncert elmaradt, de 2022 óta ismét örömzenétől hangos ilyentájt az orvoskar.

Kivételes bemutatók, felemelő pillanatok és hallgatóink bemutatkozásának nagy sikereivel zárultak korábbi koncertjeink, ezért idén is szeretnénk ennek lehetőséget biztosítani. Ezért nagy örömmel invitálunk mindenkit az április 9-én 19 órakor kezdődő rendezvényünkre. A Tavaszi Koncerten széles repertoárral mutatkoznak be az orvosi és a GYógyszerészeti kar hallgatói, oktatói, munkatársai, tovább örökítve hagyományainkat, zenei produkciók mellett táncelőadások is helyet kapnak a műsorban

– mondta el a koncert kapcsán Ujvári László, a szervező Magyar Hallgatói Szolgáltató Iroda irodavezetője.

A koncertre a belépés díjtalan, a részletes programot a koncertet megelőző napon teszik közzé a szervezők a PTE ÁOK weboldalán.

Helyszín: PTE Általános Orvostudományi Kar, dr. Romhányi György aula
Kezdés: 19 óra