Felújítják a szívgyógyászati klinikát

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Tudományegyetem június 2-án megkezdi a Klinikai Központ Szívgyógyászati Klinika homlokzatának korszerűsítését - számolt be az egyetemi honlap.

A munkálatok első ütemében a meglévő

homlokzati hőszigetelést fejlesztik,

valamint a burkolati elemeket újítják fel. A kivitelezési munkálatok szembetűnő része az épület északi bejárat biztosítását szolgáló előtető építése lesz. Ennek kialakítása alatt,

június 2-tól várhatóan mintegy 10 napon át a Janus Pannonius Klinikai Tömb (régi nevén 400 ágyas klinika) főbejáratán keresztül lehet majd megközelíteni a Szívgyógyászati Klinikát.

Erről természetesen az időpontra érkező betegeket előzetesen tájékoztatja a klinika, és a helyszínen is segítik majd a tájékozódást.

Másfél évig tart

A teljes korszerűsítés előreláthatóan mintegy másfél évet vesz igénybe.

A munkálatok során elsődleges szempont a folyamatos és biztonságos betegellátás, ennek figyelembevételével szervezik a szakemberek a munkát.

Ennek megfelelően a PTE KK Szívgyógyászati Klinika a felújítás alatt is folyamatosan, a megszokott rendben szolgálja a betegellátást, gyógyítást.

Kiemelt képünk forrása: pte.hu.

Előző sztori

A pécsi fuvolatanár, aki rajzokkal jutalmazza a diákjait és a városról is szívesen fest képeket

Következő sztori

Megkezdődött a Wass Albert út javítása Pécsett

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1