Címlap Egyetem Közeleg a fia...

Közeleg a fiatalok kedvenc bulija, a Pont Ott Parti

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén is megtartják Pécs belvárosában, a Széchenyi téren a PTE népszerű rendezvényét, a Pont Ott Partit. Július 21-én, csütörtökön 17 órától egy fergeteges egész estés programmal várják az érdeklődőket Pécs főterén, akik együtt ünnepelhetik a 20 órakor kihirdetésre kerülő 2022-es felsőoktatási felvételi ponthatárokat.

Az egyetem 10 kara és más egyetemi szervezetek standdal, játékokkal és tartalmas beszélgetésekkel készülnek, de PTE-s partnercégekkel is találkozhatnak az érdeklődők.

A jó hangulatról DJ Nash K gondoskodik, de a hallgatók egyik kedvenc zenekara, a PTE Brass Band is megtáncoltatja az érdeklődőket. 18 óra után a Follow the Flow zenekar oszlopos tagjának, Szakács Gergőnek a koncertjét hallgathatják meg a fiatalok.

Este 19:45-kor Dr. Bódis József, az Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány kuratóriumi elnöke, Dr. Miseta Attila, a PTE rektora, Péterffy Attila, Pécs polgármestere, Győrffy Zoltán, a PTE Kapcsolati Igazgatóságának igazgatója és Koczka Viktor, a PTE Hallgatói Önkormányzat elnöke köszönti röviden a fiatalokat, majd az óriáskivetítőn 20:00 órakor megjelennek az idei felvételi ponthatárok.

A rendezvény a Széchenyi téren 22 órakor ugyan véget ér, de az EHÖK által szervezett afterparti során a felvételizők tovább ünnepelhetnek.