Címlap Egyetem Különleges pl...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egységesen kezeli a rendezvényre való regisztrációt és a programbeosztást, valamint az azon belüli további jelentkezéseket, nyomon követi a látogatók érdeklődését, emellett pontos statisztikát ad tevékenységeikről – többek között ezeket a funkciókat foglalja magában az iWASTHR platform felhő alapú szolgáltatásrendszer, amelyet a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán (PTE MIK) közösen fejlesztettek oktatók és hallgatók.

Az egyedi rendezvényplatformhoz telefonos applikáció is tartozik mind IOS, mind Android, mind pedig Huawei operációs rendszerre, ez a résztvevők számára lehetővé teszi, hogy igazolásként letölthessék saját maguk számára a rendezvény látogatásának személyes naplóját.

Az iWASTHR-t a tavalyi, 4. Irány a PTE! Kultúrfeszt eseményen tesztelték élesben, az ottani tapasztalatok sokrétű felhasználási lehetőséggel kecsegtetnek. A rendezvényplatform a Magyar Marketing Szövetség döntése alapján technológiai megoldások kategóriában országos szinten az egyik legjobbnak bizonyult, amiért a közelmúltban Marketing Gyémánt Díjat kapott.