Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

T. Danny-vel, ByeAlex-el és számos DJ-vel megtámogatva. Természetesen a báli hangulat és zene sem marad el majd.

A Pécsi Tudományegyetemen erős ősznek néznek elébe a hallgatók, már ami a programokat illeti. Ezek között a kvízestektől, a szakesteken, kari bulikon és sporteseményeken át egészen a véradásig igen széles skálán lehet válogatni az események között, ráadásul ezt tovább fogják bővíteni a Kollégiumi Bizottság rendezvényeivel.

A félév kiemelt programja azonban egy minden eddiginél nagyszabásúbb Gólyabál lesz

– tudta meg a Pécs Aktuál, amelyet közösen szervez a PTE mind a tíz karának Hallgatói Önkormányzata és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

A minden előzetes jel szerint brutális bulira november 10-én kerül majd sor a PEN-ekkel remekül vizsgázott Expo Centerben.

Az eseményen fellép majd T. Danny és ByeAlex is, majd a koncertek után a DJ-k veszik át a szerepet. Érkezik Yamina, Jauri és Spanics.

Természetesen a báli hangulatról sem feledkeznek meg a szervezők, az Angster teremben a koncertek után egész este szól majd a talapalávaló, melyet Hoz’N’Trogers biztosít majd.

(Kiemelt kép: PTE EHÖK facebook oldala)