Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Szeleten is ott lesz a Pécs FM!

//

Augusztus 8-án kezdődik a 2020-as Pécsi Szelet - Baranyai Gourmet Piknik, amelyet a Káptalan utcában és annak környékén rendeznek meg. A helyszínen ott lesz a Pécs FM is, vagyis dalt, kívánságot is lehet kérni a rendezvényen.

Hogy mi is pontosan a Pécsi Szelet – Baranyai Gourmet Fesztivál, arról korábban itt írtunk.

“A megye legjobb éttermi szolgáltatóit (éttermek, borászok) és azok ízeit egy komplett, tematikus fesztivál keretein belül lehet majd végigkóstolni. Az újítás az, hogy ezúttal nem a Zsolnay Kulturális Negyedben, hanem a belvárosban”

Hirdetés

Ehhez a pikáns eseményhez fog csatlakozni a pécsi rádió, a 101.7 Pécs FM, délután 4 órától egészen este hatig lesznek a helyszínen. Lehet majd dalt kérni, sőt üzenni is tudnak majd a szeretteiknek.

Molnár Kristóf teljesíti majd a kéréseket – ami a dalokat a illeti-, valamint beszámol majd az ottani hangulatról, a finom ételekről, italokról is.

Gyertek ki ti is, és keressétek a Pécs FM-et a remek, baranyai finomságok mellett!

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Másodosztály: nagy lehetőség ez a fiataloknak

Következő sztori

A héten is volt adótraffi, egy cég bukott csak meg

Legutóbbiak innen: Gasztro

bool(false)