Nóra, Lili

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tourinform Irodában segítik a baranyai pályázókat!

Már most látszik, hogy hatalmas az érdeklődés a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. Kisfaludy2030 programjára: egy nap alatt több mint 8800 pályázat érkezett be a csütörtökön elindult programra. Az ügynökség ezért 18 helyszínen jelölt ki információs pontokat az országban, Baranyában a pécsi Tourinform Irodában segítik a pályázni kívánókat.

Hirdetés

Új pályázati felhívás tett közzé a napokban a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. A 60 milliárd forintos keretösszegű Kisfaludy program a vidéki, legfeljebb 8 szobás, és 16 férőhelyes turisztikai szálláshelyek számra jelent lehetőséget a fejlesztésre és arra, hogy a korábbinál magasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsanak.

A Magyar Turisztikai Ügynökség országosan 18 helyszínen, a Kisfaludy2030 pontokon biztosít lehetőséget az érdeklődőknek a program megismerésére. Pécsett ezt a feladatot a Széchenyi téren található Tourinform Iroda látja el. A pécsi együttműködés a nagyfokú érdeklődés, a pályázatok várhatóan kiemelkedően magas száma, valamint a pécsi Tourinform Iroda kiemelkedő területi közvetítő szerepe miatt jöhetett létre. Az iroda munkatársai az információ-nyújtás mellett segítenek a részvételhez szükséges regisztráció elvégzésében és a pályázatok benyújtásában is az iroda nyitva tartási idejében.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Nem nyomoz a rendőrség a ZsÖK szerződések miatt

Következő sztori

Fordítva húzták fel a magyar zászlót Pécs főterén

Legutóbbiak innen: Gazdaság

bool(false)