Címlap Gazdaság Fontos változ...

Fontos változást jelentett be az E.ON!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2022. szeptember 30. napjával az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. és az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. jogutódlással beolvad az E.ON Energiamegoldások Kft.-be. 2022. október 1-jétől az érintett ügyfelek versenypiaci energiakereskedője az E.ON Energiamegoldások Kft – közölte a cég.

Az egyesülést követően az E.ON Energiamegoldások Kft. a jövőben egységesebben tudja kezelni a különböző ügyféligényeket, emellett pedig az egyszerűbb és hatékonyabb belső működésnek köszönhetően több figyelmet fordíthat ügyfeleire és az új energetikai megoldásokra – ígérik.

Az energiakereskedők beolvadása az ügyfelek szerződéseit nem befolyásolja, azok változatlan feltételekkel élnek tovább. Fontos változás azonban, hogy 2022. októbertől megváltoznak a bankszámlaszámok.

Erre majd érdemes lesz figyelni a befizetésekkor.

További változásokról és teendőkről az érintett ügyfeleket szeptember elején közvetlenül levélben is tájékoztatni fogják. 

További részletek IDE kattintva olvashatóak.