Címlap Közlekedés Erős nyári me...

Erős nyári menetrenddel indítja az őszt a pécsi busztársaság

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi közösségi közlekedésért felelős cég tájékoztatása szerint szeptember 1-jétől (csütörtöktől) a tanítási időszakra érvényes, megerősített nyári menetrend szerint közlekednek a buszok.

119 járattal több fog közlekedni

A Tüke Busz ugyanakkor jelezte, hogy a nyári menetrendhez viszonyítva 119 többletjárat indul a csúcsforgalmi időszakban. Változás, hogy munkanapokon 6.00 és 8.00 óra, valamint 12.00 és 18.00 óra közötti időszakban egyes járatok gyakrabban közlekednek, valamint elindulnak az iskolai és gyorsjáratok is. Az éjszakai járatok menetrendjében nem lesz változás a nyári menetrendhez képest, vagyis a 0.10 perckor és a 3.00 óra után induló járatok továbbra is közlekednek.

A részletes menetrendi tájékoztatók és a menetrendfüzet EZEN AZ OLDALON, valamint szeptember elsejétől az egyes megállóhelyi tájékoztató táblákon érhetők el.

A társaság arra kéri utasait, hogy a szeptember 1-jétől érvényes menetrenddel kapcsolatban előzetesen feltétlenül tájékozódjanak a járatok új indulási időpontjáról, amely megkönnyíti a munkába és iskolába történő időbeni eljutást.

Drágulnak a jegyek

Az önkormányzat illetékes bizottságainak döntése alapján a bérletek ára nem emelkedik, a menetjegyek ára pedig várhatón október 1-jétől drágul Pécsen.