Címlap Gazdaság Hurrá: újrany...

Hurrá: újranyit a pécsi vásár!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap újra a korábban megszokott szolgáltatásokkal és árusokkal fogadja a látogatókat a pécsi vásár - közölte az önkormányzat.

Jó hírt osztott meg velünk az önkormányzat, hiszen

április 11-től, vasárnaptól újra a klasszikusan ismert vásárban nézelődhetnek kedvükre az érdeklődők a pécsi vásártéren. Minden árus kipakolhat, a büfék viszont továbbra is csak elvitelre szolgálhatnak ki az érvényes kormányzati szabályok értelmében.

A vásártér munkatársai fokozottan ellenőrzik a maszkok szabályszerű használatát és fontos a védőtávolságok megtartása is.

Kötelező a maszk és a 1,5 méteres távolság

A vásárlók, látogatók számára továbbra is kötelező a szájat és orrot is takaró maszk, az árusoknak pedig a maszk és gumikesztyű használata.

Nyit az ügyfélszolgálat is

Április 12-én, hétfőn kinyit a Búza téri ügyfélszolgálati pont is, onnantól a megszokott módon és időben, 8.00 és 15.00 óra között tudnak személyesen ügyet intézni, bérleti díjat befizetni a pécsi vagyonhasznosító társaság bérlői.

A vásártéri árusítóhelyeket érintő, eredetileg március végén esedékes helyszíni helybiztosítások és helypénz-befizetések napja a korlátozott működés miatt későbbre tolódott. Az árusítók a vásártéren április 18-án 6.00 óra és 13.00 óra között tudnak helybiztosításokat és helypénzeket befizetni.

A Pécsi Vagyonhasznosító április 18-ig minden vásártéri bérlőjének megszokott helyét fenntartja és a bérletkedvezményt sem veszítik el.