Címlap Gazdaság Kérdőívet kül...

Kérdőívet küldött a cégeknek a polgármester – Nagy ár a tétlenségért?

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Minél pontosabban szeretné tudni Péterffy Attila, hogy milyen tartalékaik vannak, mi okozza nekik a mostani időszakban a legnagyobb kihívást. Az ellenzék szerint azonban cselekedni kellene végre, mivel már 7 hónapja ül a polgármesteri székben Péterffy.

Annak érdekében, hogy az információkhoz hozzájusson az önkormányzat, levelet és kérdőívet küldtek ki a legnagyobb 350 pécsi munkáltatónak, de a kérdőívet online formában is elérhetővé teszik.

– Azt kérem minden pécsi vállalkozótól, hogy töltse ki, és segítse a munkánkat – minden válasz hozzájárul ahhoz, hogy a megfelelő lépéseket tegyük meg a helyi gazdaság újraindítása érdekében – ígérte Péterffy Attila.

A kérdőívet IDE KATTINTVA lehet kitölteni.

UPDATE: “Eddig mit csinált a polgármester?”

Az ellenzéki Kővári János reagált a kérdőívezés bejelentésére. A politikus azt írta, hogy “miután tegnap többedszer megszólította a polgármestert, hogy tegye közzé végre a pécsi gazdaságélénkítő programját, ma kiküldött egy kérdőívet a vállalkozóknak…”

A kérdés az, hogy eddig mit csinált, hisz hét hónapja polgármester.

Egy hónapja benyújtott egy ciklusprogramot, de arra még ő is azt mondta hogy már okafogyott. Mindeközben a járvány miatt padlóra került a pécsi gazdaság – írta Kővári.

Szerinte

“már rég nem kérdőívezni kellene, hanem konkrét lépéseket tenni. Ennek a tétlenségnek nagy ára lehet.”

A pécsi cégek egyébként pályázhatnak arra az 50 milliárdra is, amiről ITT írtunk részletesen: