Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kandech Evelyne 2003-ban lett ismert, amikor bekerült a Megasztár 12 legjobb énekese közé. Halálhírét Torres Dani és Tóth Vera is megosztotta a közösségi oldalán, aki azt írta: hosszú betegség után hunyt el az énekesnő.

Kandech Evelyne 1984-ben született. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt Pécsett, majd sokáig énekelt kórusokban, hangszeren is játszott. Később klasszikus zenei formációkkal dolgozott együtt, majd a könnyűzene felé fordult. 2003-ban ismerte meg az ország, mikor jelentkezett a TV2 tehetségkutató show-jába, a Megasztárba. Az első szériában a legjobb 12 énekes közé jutott, a 4. helyen végzett.

A Megasztár után végigturnézta az országot a megasztáros csapattal, később zenés darabokban szerepelt, önálló zenés-mesés gyermekműsora volt, és énekesnőként is aktív maradt.

Vujity Tvrtko is búcsúzik

Az énekesnőt Vujity Tvrtko is gyászolja, aki korábban nagy szerepet töltött be Evelyne életében. Tvrtko segített felkutatni az édesapját.