Címlap Baranya A jövő hét kö...

A jövő hét közepéig élvezhetjük ezt a kellemes nyárias időjárást

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha nem tudnánk, hogy szeptember van, talán el sem hinnénk: csodálatos, már-már nyárias meleget élvezhetünk. Vasárnap hasonló lesz az idő, s egészen csütörtökig nem is várható változás.

Rövidnadrág, póló, a lányokon miniszoknya – egészen csodálatos az idő manapság Pécsett, és ugyanilyen szerte az országban is. Nem csoda, hogy pezseg a belváros, a Széchenyi tér és környéke, nagyon sokan sétálnak, megteltek a vendéglátóhelyek teraszai.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap ugyanilyen idő várható, vagyis érdemes valami kinti programot tervezni! Meleg lesz, 25-30 fokos hőmérséklet várható, s csak az ország észak-nyugati felén fordulhat elő zápor.

Csütörtöktől jöhet a cudarabb idő!

A ragyogó idő egészen a jövő hét közepéig kitart. Változás az előrejelzések szerint csak csütörtöktől lesz, amikor is többfelé esőre, záporesőre lehet számítani (nem lesz jelentős mennyiségű a csapadék), emiatt pedig csökkenni fog a hőmérséklet.

Úgyhogy: használjuk ki ezt a kellemes, nyárias időjárást, amíg lehet!