Címlap Hírek Begyújtotta a...

Begyújtotta a rakétát a Fidesz: Kocsis Mátéval indították a kampányt Pécsett

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Komoly erősítéssel kezdtük meg a kampányt Pécsett” – mondta Kővári János. A Baranya 1-es választókerületben indított országgyűlési képviselőjelölt szerdán fogadta Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét Pécsett. Kővári elmondta: Pécs újra virágozhat, ha valaki képviseli a várost a parlamentben.

Kővári szerint a városban élők arról is határozhatnak április 3-án, hogy „legyen-e végre érdemi képviseletük a parlamentben”. Szerinte ez az elmúlt négy év tapasztalataiból ítélve rájuk is fér.

Kocsis: Pécs szép jövő előtt áll, de ehhez jó képviselő kell

A 2022-es országgyűlési választásokon dől el, hogy Magyarország előre megy, vagy visszatér a 2002 és 2010 közötti útra – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője Pécsett.

Pécsre térve közölte: Magyarország egyik történelmi nagyvárosaként a települést kiemelten kezeli a kormányzat. A baranyai megyeszékhelynek – fűzte hozzá – nemcsak múltja komoly, de szép jövő előtt is áll. Ehhez ugyanakkor – tette hozzá -, egy jó képviselő is szükséges. És ez a képviselő Kővári János – mondta Kocsis.

Kővári János és Kocsis Máté

Hangsúlyozta: az emberek sokkal jobban járnak, ha az Orbán Viktor vezette – családokat támogató, Magyarország határait megvédő, adókat csökkentő, fizetéseket emelő – kormány irányítaná továbbra is az országot, mintsem a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal.

A pécsi aktivisták megtöltötték a Tudásközpont egyik előadóját a szerdai fórumon. Íme: