Címlap Baranya „Drága ...

„Drága lesz a száguldozás!” a 6-oson – figyelmeztet Ágoston Andrea

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 6-os számú főút egy szakaszának megreformálásán dolgozik Ágoston Andrea - derül ki az önkormányzati képviselő közösségi oldalára feltöltött posztból és képekből. Azt írja, lámpás zebra is lesz, ami "remélhetőleg lelassítja a forgalmat".

Helyszíni bejárást tartott Ágoston Andrea, önkormányzati képviselő Böröcz Károly alezredessel 6-os sz. főút Makay István úti szakaszánál. Mint az a képviselő posztjából kiderül: lakossági panasz érkezett, hogy átlépik a négy sávoson előírt 70 km/h órás sebességet az autósok, emiatt nehéz kikanyarodni a Kutató és Kertes dűlőből.

Ágoston Andrea egyeztet Böröcz Károllyal

Megoldás? Lámpás zebra!

Ágoston Andrea azt írja, hogy a Kodó dűlőnél lámpás zebrát létesítenek. Ez „remélhetőleg lelassítja majd a forgalmat” – fogalmaz a képviselő.

„Addig meg figyelem! Két új mérési pont került kihelyezésre a közelben! Drága lesz a száguldozás!” – figyelmeztet Ágoston Andrea!

FONTOS! Kerestük a rendőrséget ez ügyben, akik pontosítottak picit: nem telepített traffipax ez, hanem két újabb mérési helyet jelöltek ki a rendőrök számára, ahol ellenőrizhetik az autósok sebességét!

Ágoston Andrea korábban a Magyar Közút, a Biokom, a Városüzemeltetés és a Kormányhivatal szakemberei, valamint a tervező képviselőjével is találkozott.

Itt lenne egy kijelölt gyalogosátkelőhely

Fotó: Ágoston Andrea facebook