Címlap Bulvár DURVA! Tíz pe...

DURVA! Tíz perc alatt pusztították el a 2 kilós hamburgereket a pécsi evőversenyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Eddig 4500-an próbálkoztak már azzal a 2 kilogrammos Jeti Burgerrel, amit szombaton Fegyverneky Zsolt mindössze 10 perc alatt falt be. Az első ízben megrendezett pécsi evőversenyen egyébként négyen indultak, de a személyi edző bizonyult a leggyorsabbnak. Hogy hogyan csinálta?

– Pedig reggel még reggeliztem is, nem éppen az éheztetéssel készültem – mesélte mosolyogva Fegyverneky Zsolt, aki ránézésre inkább sport-, mint evőember.

Fél kiló hús, fél kiló krumpli és fél liter üdítő

Ebből állt a menü, aminek elfogyasztására 20 perces limitidőt szabtak meg. De nem kellett ennyit várni. Mind a négy induló előbb falta fel a hatalmas adagot.

20 perc és egy ekkora hambi

Egy család is jól lakna ennyivel

Ekkora adag egy 4 fős családnak bőven elég.

– A desszert hiányzott nekem a végén, ezért el is mentem fagyizni a verseny után. 16 gombóc csúszott még le – mondta az abszolút győztes Zsolti.

A magyarok habzsolnak, ami nem jó

– Nekem ez most egy csalónap volt, hétköznaponként odafigyelek arra, mit és hogyan eszem – fordította komolyra a szót a személyi edző.

Fegyverneky Zsolt nemcsak evésben kemény srác

A magyarok habzsolnak és ez nem jó

– A magyarok többsége nem figyel oda arra, milyen tempóban eszik. Pedig ez nem jó. A habzsolás nem tesz jót, sőt van összefüggés a túlsúly kialakulásában is – mondta Zsolt.

Egy ilyen extra hambi után a szervezetnek körülbelül 1.5 nap kell, hogy helyreálljon.

Kövesd a Pécs Aktuált, ahol még több érdekes hírt találsz!