Címlap Hírek EZ KEMÉNY! A ...

EZ KEMÉNY! A DVTK kapusa kétszer sem engedett gólt rúgni egy 5 éves kisfiúnak, Énok sírva fakadt a pályán

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szülőként nehéz képsorok ezek. Mint ismert kétszer is próbálkozott a születésnapját ünneplő 5 éves kisfiú a DVTK kapusának hálójába gólt rúgni, ő mindkétszer hárított. Időközben megszólalt a DVTK vezetőedzője is, aki a kapus védelmére kelt: Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek! - mondta Szergej Kuznyecov.

Akiben sportszív dobog, nem ellenséget, hanem ellenfelet lát. De, hogy egy szülinapot ünneplő kisfiúban mindkettőt látta a Diósgyőr kapusa? Itt van az ominózus jelenet:

A karma azért dolgozott, végül 4-2-es MTK-győzelemmel végződött mérkőzés

A Magyar Nemzet megírta, hogy a meccs utáni sajtótájékoztatón a DVTK vezetőedzője, Szergej Kuznyecov is elmondta a véleményét az esetről és kapusa védelmére kelt.

Ez a futballhoz tartozik? Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek! – válaszolta dühösen a vesztes csapat trénere.

És pár hozzászólás az internetről – Volt, aki a szervezőket okolja:

  • Mo. nem csak IQ-negatív, hanem EQ-negatív is. Csak gratulálni lehet ilyen szintű szellemi és érzelmi lezüllesztéshez.
  • az lenne az instant karma, hogy 10 év múlva lő neki egy mesterhármast a kissrác 😀
  • Én nem szidnám a kapust. Persze, 0-0-nál engedje be, de 0-2 után még parádéztasson egy kölyköt is? Baromi megalázó. A szervezőknek lehetett volna annyi érzékük, hogy ezt vagy a játék elején csinálják, vagy 2-0-ás félidei állás után az MTK kapusára vezettetik vele rá a lasztit.

Juventusból jött haza a kapus

A Magyar Nemzet részletesen kitért arra is, hogy Senkó Zsombor télen tért haza Magyarországra. A húszéves kapus az olasz sztárcsapat, a Juventus utánpótlásában pallérozódott az elmúlt négy évben, két Serie A-meccsen is a kispadon ülhetett, mielőtt a DVTK kapusa lett. Az NB II-ben a feljutásért küzdő diósgyőrieknél az első néhány meccsen még nem kapott szerepet, a legutóbbi két bajnokin viszont már ő állt a kapuban.

Kiemelt képünk forrása: M4 Sport