Címlap Baranya EZT LÁTNOD KE...

EZT LÁTNOD KELL! Hősugárzót, kanapét és karácsonyfát kapott a pécsi buszmegálló

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Plüss fotelt, kandallót, karácsonyfát és a falra képet is kapott a a Megyeri téren található váró. Ezzel a húzással a város egyik legforgalmasabb csomópontja egyben a legcukibbá is változott. Utolértük a jótevőket! 

Ünnepi fények a Megyeri téren

Mi tuti nem haragudnánk, ha késne a busz

Karácsonyi dekoráció és fények teremtenek ünnepi hangulatot a pécsi megállóban, a várakozást pedig egy kanapé teszi kényelmesebbé.

Képek is kerültek a falra

A megálló esténként ünnepi fényeket kap, a közvilágítással egy időben gyúlnak fel a karácsonyi hangulatot adó izzók. A Megyeri téri buszmegálló egészen december végéig ünnepi díszbe öltözve fogadja majd a várakozókat.

Meglepetés és szeretet

Sokan meglepődnek a látványon

Mosolyt akartak csalni a pécsiek arcára

– Ebben az évben mindannyiunknak egy kicsivel nagyobb szüksége van a karácsony meghitt hangulatára. Arra törekedtünk, hogy a karácsony közeledtével egy kis meglepetéssel, egy kedves gesztussal hagyjunk szívmelengető érzést az emberekben – mondta Varga Ivett, E.ON Hungária Zrt. szóvivője.

A beépített melegítő egységnek köszönhetően a várakozás perceiben az ünnepi hangulat mellett egy kis fizikai melegséget is élvezhetnek az arra járók

Kellemesebb legyen a várakozás

Azért, hogy a karácsonyi hangulatban egy kicsit kellemesebb legyen a buszra való várakozás, az E.ON decemberben ünnepi díszbe öltözteti Budapesten a Széll Kálmán téren és a Március 15. téren lévő buszmegállókat is. Ezen kívül a budapesti Hősök terén is hamarosan meghitt, ünnepi környezetben várakozhatnak a buszra az utasok.