Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Baranyában példaértékű beruházással bővült a Schneider Autóház Kft. Kétszintes gumihotelnek, automata mosónak, vizsgasornak és fényező kamrának építettek hatalmas csarnokot mintegy 1 hektáros területen. A nagy értékű autók védelme érdekében pedig jéghálót húztak. A bővítés összértéke meghaladja az 500 millió forintot, aminek 70 százalékát (314 millió forint) pályázatból finanszírozták.

Jégháló védi az autókat

– Egy kétszintes keréktárolót is építettünk, ahol nemcsak megőrizzük, hanem ápoljuk is a gumikat. Ez a beruházás Baranya megyében egyedülálló – mondta Schneider János. A Schneider Autóház Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: több mint 1000 garnitúra kerék fér el itt, amit elsősorban a márkakereskedésben megjelenő ügyfeleknek alakítottak ki. Több szolgáltatás azonban már elérhető lesz a külső, új klienseknek is.

Schneider János: a cég új stratégiájának fontos eleme a márkakereskedői hálózat folyamatos fejlesztése, valamint az értékesítési és a szerviz szolgáltatások minőségének javítása

Új fényező kamra, automata mosóval

– Az új vizsgasorunk mellett fényezőkamrát és automata mosót is építettünk. Talán, ami egy külső szemlélőnek is jobban szemet szúr, az a jégháló, amit az autók fölé húztunk ki. Sajnos, idén több mint 150 autónkban keletkezett kár egy jégverés után. Így ennek létjogosultsága elég nagy volt – tette hozzá Schneider János.

hol 1023 – téli, vagy nyári garnitúra – kereket tárolhatnak az ügyfelek

A Schneider Autóház Kft. 1991-ben kezdte meg működését Pécsett, 2007-ben Kaposváron. A cég fő tevékenységi köre kezdetektől személygépjármű értékesítés és javítás, jelenleg hét jeles autómárka (BMW, MINI, Volvo, Mazda, Toyota, MG, Fiat) forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik. A mostani bővítés a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00778 kódszámú pályázat segítségével valósulhatott meg.

Gumihotel
Automata mosó