Címlap Baranya Hamarosan ind...

Hamarosan indulunk! Itt az Aktuál TV!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Új felülettel bővül a Pécs Aktuál! Hamarosan elstartol online videólejátszónk, az eddig elkészült, legizgalmasabb tartalmainkkal. De itt nem állunk meg! 

Videók egy helyen, 0-24!

A folyamatosan frissülő tartalmat a Pécs Aktuál oldalon érik majd el látogatóink. Jelenleg egy kis ízelítő fut ebből.

– Olvasóinknak már nem sokáig kell keresgélni a videóinkat. Oldalunkon egy kattintással is elérik azokat. Megnyitják és “mozizhatnak” kedvükre – mondta Palotai Tamás felelős szerkesztő.

Tudósítás, online beszélgetések

Az új felület egy olyan online videólejátszó, amelynek segítségével a néző ki tudja majd választani, hogy mit szeretne nézni.

Miért indítjuk?

Egyre több online beszélgetéssel és élő bejelentkezéssel jelentkeztünk az elmúlt időszakban, amit olvasóink nagyon megszerettek.

– Van olyan videó, amit már majdnem 1,5 millióan tekintettek meg. Ez pedig egy országos csatornánál is szép számot jelent, nemhogy egy megyei, online magazinnál. Ezért is döntöttünk amellett, hogy videóinknak nagyobb publicitást adunk – mondta Németh Krisztina főszerkesztő.

Többmilliós elérés, országos szintű érdeklődés

– Pécs megérdemli, hogy ne csak írjunk, hanem beszéljünk és forgassunk is róla – hangsúlyozta Németh Krisztina, aki szerint a videós tartalmakkal, élőkkel színesített felület egy teljesen új szintre helyezi a helyi médiapiacot.

Ez úton is köszönjük olvasóink és követőink bizalmát!

Reméljük, egy év után is tudunk újat mutatni a buborékon túli világból!