Címlap Hírek Hatalmas buli...

Hatalmas buli lesz Fenyő Miklóssal Pécsett, itt kezdi a Koncertshow-t

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Aki ismeri és járt már Fenyő koncerten az pontosan tudja, hogy minden koncert egy nagy színes show, igazi rock and roll hangulat. Május 12-én pedig Pécsett kezdődik Fenyő Miklós idei Életmű koncert turnéja, aminek alcíme az 55 év rock and roll.

Még színesebb, még nagyobb showra számíthat a közönség

– 55 éve állok a színpadon és ezt ünnepeljük. Úgy éreztem, hogy most társfellépő nélkül, egyedül kell ezt végig vinnem, végig énekelnem, hiszen így is nehéz volt kiválasztani a koncert program anyagát a sok száz dal közül. A koncert több mint másfél órás lesz, persze végét sohasem lehet kiszámítani, hiszen a közönség általában akkor lendül a legjobban bele és nem igazán enged le a színpadról – mondta a Pécs Aktuálnak Fenyő Miklós.

Fenyő Miklós 55 éve a színpadon él, a közönség szeretete tartja fitten

– A legnagyobb trükköm maga a színpad! A zene, a közönség szeretete, amely sugárzik felém minden egyes alkalommal, ahogy kijövök a reflektorfénybe. Ennél nem kell és nem lehet jobb trükk, jobb és szebb motiváció egy művész számára – mondta.

Pécsett született édesanyja, félig helyinek érzi magát

– Pécshez nagyon sok szép koncert és zenei élmény fűz, fantasztikus közönség, hangulatok, és túláradó szeretet, amire emlékszem. Van viszont egy dolog, amit lehet kevesen tudnak, és persze felülír minden koncertet és emléket! Az édesanyám itt született Pécsen! Kell-e mondani, ez mit jelent számomra? Mondhatni szívemben én is pécsi vagyok! – árulta el a legendás énekes.

Ha ez a turné lepörög, lesz folytatás? 60. jubileum a színpadon?

– Akit így szeretnek, az mindig tervez, ha nem is ennyire előre, de persze, ha ott tartunk majd, megcsináljuk a 60, de akár a 70-et is!
De maradjunk a közeli terveknél, így elsőnek most a legközelebbi tervem Pécsen egy fergeteges, jó hangulatú koncertet adni, ünnepelni a közönséggel együtt, így szóljon

május 12-én a Rock and roll, mozogjanak a lábak, pörögjön a pöttyös szoknya!